Pyynikin Munkkikahvila, Keskustori

"Munkit ovat hyviä. Herkullisia. Minun pitäisi syödä niitä useammin. Ja tuoreeltaan. Kotiin kannettu munkki ei ole koskaan yhtä hyvä."

4.12.2015

Hyvä kurkku -palstalla arvioidaan suomalaisten, joskus myös ulkomaisten, ravintoloiden vegaanisia aterioita. Arvioiden kirjoittajat eivät ole ruokatoimittajia, mutta he ovat sitäkin nälkäisempiä ja janoisempia.

Olen tähän mennessä ehtinyt kertoa useastakin vegaaniystävällisestä kahvilasta Tampereella. Jostain syystä todellinen klassikko eli Pyynikin Näkötornin kahvila on jäänyt käsittelemättä. Siellähän on tarjottu vegaanisia munkkeja jo vaikka kuinka kauan. Tällä kertaa pääsin käymään heidän Keskustorin pisteessään – tarjonta on kuitenkin käytännössä samaa, vaikka maisemat eivät olekaan niin komeat – joten käyköön tämä kummankin paikan arviosta.

Keskustorin kahvila on alkuperäistä avarampi ja viihtyisämpi. Näkötornilla on lähes aina melkoinen kuhina ja tungos, jossa on tietysti oma romantiikkansa. Ja onhan siellä se harjumaisema. Vallan mukiinmenevä. Mutta jos haluaa rauhaisaa kahvihetkeä munkkinsa kanssa, Keskustorin paikka on oivallinen.

Munkit ovat hyviä. Herkullisia. Minun pitäisi syödä niitä useammin. Ja tuoreeltaan. Kotiin kannettu munkki ei ole koskaan yhtä hyvä.

Kahvilasta saa myös soijalattea.

Ei minulla muuta.

Pyynikin Munkkikahvila
Keskustori 1
Tampere

ma–pe 7.30–19
la–su 10–19

Kotisivut

Facebookissa

Lue lisää näistä aiheista:

,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset