Robert’s Coffee

"Croissant yllätti iloisesti: siinä oli runsaasti tuoreita vihanneksia sekä grillattua munakoisoa ja kesäkurpitsaa."

9.3.2018

Hyvä kurkku -palstalla arvioidaan suomalaisten, joskus myös ulkomaisten, ravintoloiden vegaanisia aterioita. Arvioiden kirjoittajat eivät ole ruokatoimittajia, mutta he ovat sitäkin nälkäisempiä ja janoisempia.

Vaikka en erityisesti pidä oikeastaan mistään ketjukahvilasta, Helsingin Robert’s Coffeesta tulee haettua kahvia säännöllisesti mukaan junalta tullessa tai junaan lähtiessä. Citykäytävän kahvilaa lukuun ottamatta en ole tainnut syödä mitään, vaikka tarjolla on ollut taannehtivasti jotain vegaanista, joskaan ei järin houkuttelevaa.

Nyt olin lähdössä reissuun rakkaiden veljieni kanssa, ja jouduin odottamaan junaa Tampereen asemalla noin tunnin ajan. En ollut kerennyt syödä aamupalaa, ja koska vitriinissä näkyi olevan vegaaninen täytetty croissant, päädyin jäämään Robert’siin. Tarjolla olisi ollut myös omenamurukakkua ja vihersmoothieta, mutta ne eivät houkutelleet. Croissantin kanssa otin soija-kookosmaitolatten.

Croissant yllätti iloisesti: siinä oli runsaasti tuoreita vihanneksia sekä grillattua munakoisoa ja kesäkurpitsaa. Ei Robert’s tällä tarjomuksella Tampereen suosikkikahviloiden joukkoon kipua, mutta on oikein mukavaa, että asemalta löytyy jotain voileivän kaltaista yhä useammasta paikasta.

Robert’s Coffee Tampereen Rautatieasema
Rautatienkatu 25
Tampere

ma–to 5.30–21
pe 5.30–22
la 7.30–20
su 7.30–21

Kotisivut

Facebookissa

Lue lisää näistä aiheista:

,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset