Round Kallio

"Tiskillä oli tarjolla kuutta makua, joista päädyin 'sitruunadominoon'."

8.4.2022

Kävin arvioimassa Punavuoren Roundin viime vuoden joulukuussa ja äimistyin, miten hyviä vegaaniset donitsit olivatkaan. Yritin myös taannoin käväistä elokuussa avatussa Kallion Roundissa, mutta silloin paikka oli poikkeuksellisesti kiinni sairastapauksen vuoksi. Tällä kertaa oli parempi onni.

Kallion Roundin tila on isompi ja viihtyisämpi. Jos Punavuoren paikka on estetiikaltaan pastellisävyinen piskuinen dinerkahvila, tässä taas on rennolla otteella kyhätyn artesaanipaikan tunnelmaa. Tiskillä oli tarjolla kuutta makua, joista päädyin ”sitruunadominoon” – päivän erikoinen eli laskiaisdonitsi oli loppunut kesken, nyyh. Suolaisia ei ollut tarjolla: ne olivat viimeksi Punavuoren paikassa tauolla, ja näköjään ainakaan tänne ne eivät olleet tulleet tai palanneet vielä.

Donitsi oli herkullinen. Jos Punavuoren paikassa sain kinuskisen makeuden vastapainoksi hieman suolaisuutta, nyt taas toisessa vaakakupissa oli sitruksista happamuutta, ja tämäkin toimi mainiosti. Kyllähän minä tänne tulen varmaan joka kerta kun käyn esimerkiksi Vegekaupassa ostoksilla tai Vaasankadulla lounaalla. Useamminkin voisi olla sellaisia päiviä.

Round Kallio
Helsinginkatu 15
Helsinki

ma–pe 11–21
la 10.30–21
su suljettu

Kotisivut

Facebookissa

Lue lisää näistä aiheista:

, ,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset