Kaikki jutut
Trattoria Don Franco
”Reunasta pizza oli paistunut hyvin, mutta keskeltä se oli aivan liian kosteaa ja lötköä.”
Wellamo
”Kun kaikkea sai haarukkaansa yhtaikaa ja viipyileviä maanläheisiä ja grillauksen aromeita yhdisti punaviiniin, niin hyväähän tämä oli.”
Ravintola Fujimi
”Tämä oli hyvä, hauska ja kiinnostava annos ja ehdottomasti paras udon-kokemus koskaan. Miso, curry ja nuudelien tärkkelys saivat aikaan alkemistista herkullistuutta – täysin minun juttuni!”
Ravintola Elm
”Mussaka oli rakenteeltaan lasagnemainen, herkullisen bechamelin tai vastaavan kastikkeen tukevoittama.”
Bistro Papu ja Pata
”Vaikka tässä ei ollut mitään porkkalan kaltaista ainesta, oli annos silti ehkä onnistunein vegaaninen ’kalaisa’ tai ’merellinen’ lautasellinen ikinä, tai ainakin yksi huipuista.”
Just Vege Forum
”Ruoka oli oikein hyvää, sellaisella mukavalla lämpimällä kotiruokaotteella tehtyä. Erityisesti haluan kiittää kukkakaalikeitosta, jossa oli ihanan syvä ja pehmeä mausteisuus.”
Karaz Kamppi
”Katseeni osui heti annokseen ”Burned finger”: mustia linssejä, tamarindia, kikherneitä, rapeaa leipää, rapeaa sipulia, valkosipulia, korianteria, granaattiomenaa, retiisiä, kevätsipulia. Tiesin, että pitäisin tästä.”
Thé Hidden
”Kakku oli oikein hyvä: keksimurupohjassa oli hieman suklaasattumiakin, ja appelsiinihyytelö toi hieman raikkautta.”
Uyghur Noodle House
”Pidimme kaikki nuudeliannoksesta kovasti. Kastikkeen, vihannesten ja seesamisiementen maut pysyivät monipuolisina loppuun asti. Tofussa oli kiva umaminen aromi.”
Distant Days
”Tämä oli paistettu versio juustokakusta, ja juuri sellaisista pidän enemmän. Ja menihän tämän vegaanisten juustokakkukokemusten kärkijoukkoon!”
Vltava
”Voi herramunjee tämä annos oli hyvä! Kääryleissä oli täyteläinen maku ja koostumus, ja puolukat olivat tietysti niille täydellinen kumppani.”
Brokadi Tripla
”Mapo tofu oli oikein kunnolla tulinen, ja sichuanpippurin puuduttavuudessa ei ollut säästelty. Aivan ihanaa.”
Segreto
”Kastikkeen tyylilaji oli kivalla tavalla tavallisesta poikkeava, ei ymmärtääkseni puhdas tomaattikastike vaan siinä oli myös vihannespohja soffriton makua mukana.”