Kaikki sousittelut
Torget
”Tuoksussa ja kuoren maussa oli jotain määrittelemättömän italialaista, tai jopa nimenomaan roomalaista.”


Ravintola Fujimi
”Tämä on sellaista äärimmäisen yksinkertaista japanilaisen keittiön tyyliä, jota minä arvostan.”


Lillan Kök
”Annos oli riemuvoitto: täyteläistä ruispuuroa, pehmeäksi kypsennettyä purjoa, heinäsavuista kermaa – ja talon omaa tofua!”


Mama Bear
”Jännällä tavalla tämä toi mieleen kiinalaisten ravintoloiden klassikkojälkiruoan, uppopaistetun banaanin. Paljon, paljon parempaa tämä tietysti oli.”


Momo Toko Ramen Restaurant
”Kylmä ja lämmin, rapea ja pehmeä, suolainen ja raikas muodostivat selkeitä vastinpareja.”


Silvoplee
”Kaikki oli hyvää, mutta erityisesti haluan mainita cashewpohjaisessa ’majoneesissa’ olevat herkkukurkut, mehukkaan omenaisen salaatin sekä tofupadan.”


Onni ja Leo
”Tämä on kaikista vierailemistani itäisen Välimeren ja Lähi-idän ravintoloista ehdottomasti paras.”


Salsallada
”Soft taco oli jälleen illan suosikkiannokseni, ja minua melkein harmittaa, etten tilannut kahta.”


Antiikkikahvila ja teehuone Siiri
”Taikina oli mehevää ja täytteet suorastaan uhkuivat makua. Täydellistä!”


Restaurant Grön
”Syöminen oli onnellisen ristiriitainen kokemus, kun varjelin hentoa taideteosta käsissäni haukaten siitä varoen pieniä suupaloja, jotta voisin pidentää kokemusta mahdollisimman pitkään.”


Café Gopal
”Usutan teitä, rakkaat lukijat: käydessänne Café Gopalissa älkää kulkeko onnenne ja pähkinäpiirakan ohi.”

