”Pääsin tutustumaan spaghetti all’assassinaan, joka on barilainen erikoisuus. Pasta kypsennetään suoraan pannulla paistaen, vettä vähin erin lisäten. Näin lopputuloksessa yhdistyvät keitetty ja paistettu, suorastaan käräytetty koostumus ja maku. Uskomatonta!”
”Pitkään pöytään oli kerääntynyt perheen monta sukupolvea ihanan äänekkäälle illalliselle, ja takanani olevassa pöydässä itkun partaalla oleva ravintoloitsija keskusteli tympeän herraskaisen ravintolakriitikon kanssa.”
”Tämä oli hyvä, hauska ja kiinnostava annos ja ehdottomasti paras udon-kokemus koskaan. Miso, curry ja nuudelien tärkkelys saivat aikaan alkemistista herkullistuutta – täysin minun juttuni!”
”Mussaka oli rakenteeltaan lasagnemainen, herkullisen bechamelin tai vastaavan kastikkeen tukevoittama.”
”Vaikka tässä ei ollut mitään porkkalan kaltaista ainesta, oli annos silti ehkä onnistunein vegaaninen ’kalaisa’ tai ’merellinen’ lautasellinen ikinä, tai ainakin yksi huipuista.”
”Ruoka oli oikein hyvää, sellaisella mukavalla lämpimällä kotiruokaotteella tehtyä. Erityisesti haluan kiittää kukkakaalikeitosta, jossa oli ihanan syvä ja pehmeä mausteisuus.”
”Katseeni osui heti annokseen ”Burned finger”: mustia linssejä, tamarindia, kikherneitä, rapeaa leipää, rapeaa sipulia, valkosipulia, korianteria, granaattiomenaa, retiisiä, kevätsipulia. Tiesin, että pitäisin tästä.”