”Pääsin tutustumaan spaghetti all’assassinaan, joka on barilainen erikoisuus. Pasta kypsennetään suoraan pannulla paistaen, vettä vähin erin lisäten. Näin lopputuloksessa yhdistyvät keitetty ja paistettu, suorastaan käräytetty koostumus ja maku. Uskomatonta!”
”Pitkään pöytään oli kerääntynyt perheen monta sukupolvea ihanan äänekkäälle illalliselle, ja takanani olevassa pöydässä itkun partaalla oleva ravintoloitsija keskusteli tympeän herraskaisen ravintolakriitikon kanssa.”
”Tätä nykyä pihvinä on Peas of Heavenin ’MBoom’, sienillä maustettua herneproteiinia. Varsin kelpo pihvi tämä tuntui olevan.”
”Vaikka söin pikaruokaa food court -alueella, ei tässä ollut menty sieltä, missä aita on matala. Annos oli hyvin valmistettu ja makuyhdistelmää oli mietitty.”
”Tässä oli pelkästään positiivisella tavalla kotiruoan tunnelmaa. Papupata oli juuri sellaista, jota olen kaivannut, vahvan, syvän ja tumman makuista – papuja parhaimmillaan.”
”Sake Bar & Izakaya tarjosi elämäni hienoimman japanilaisen aterian.”
”Vietnamilaisten nuudelikeittoannosten joukkoon on kertynyt niin hyviä kokemuksia, että valitettavasti tämä ei suosituksen tasolle nouse.”
”Annoksen keskipisteenä oli marinoitu ja grillattu tofu, ja se oli todella hyvin valmistettua, mutta täytyy sanoa, että show’n varasti uskomattoman herkullinen tofun alta löytynyt kaali sekä dashi-kastike.”