Avainsana: baari
Villit ja Viinit
”Olen syönyt vuosien varrella monensorttisia vegaanisia tartareja. Ja olihan tämä parhaita ellei sittenkin paras tähän mennessä. Pääraaka-aineina olivat maa-artisokka ja osterivinokas.”


Lulu’s
”Pehmeä koostumus, ’osterin’ raikas ilmava maku ja tilpehöörit muodostivat todella monitahoisen makuelämyksen. Mitään ihan tällaista en ole ennen syönyt.”


Panimoravintola Plevna
”Plevna on tamperelainen klassikko, joka oli aikanaan aikaansa edellä tuomalla vegaanista apetta lihaisaan ravintolaan.”


Ravintola Onda
”Entä seitan? Se oli leikattu klassiseen pihviviipaleiden muotoon, ja ponzuglaseeraus antoi hyvän pinnan. Minä pidin kovasti.”


Goose Pastabar
”Annos oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut: täyteläistä uunissa paahdettua maa-artisokkaa ja mantelimurua öljypohjaisessa kastikkeessa.”


Ravintola Artturi
”Vegaaninen peremec on kyllä tosi hyvä! Artturista sitä saa kätevästi keskustassa ja olutta kylkeen.”

