Avainsana: fine dining
Lillan Kök
”Annos oli riemuvoitto: täyteläistä ruispuuroa, pehmeäksi kypsennettyä purjoa, heinäsavuista kermaa – ja talon omaa tofua!”


Restaurant Grön
”Syöminen oli onnellisen ristiriitainen kokemus, kun varjelin hentoa taideteosta käsissäni haukaten siitä varoen pieniä suupaloja, jotta voisin pidentää kokemusta mahdollisimman pitkään.”


Ravinteli Bertha
”Sellerissä oli todella vahva maku: glaseeraus oli suorastaan hyökkäävä, jälleen hyvässä mielessä, ja sellerin oma aromi tuli esille tuhdisti.”


Kajo
”Pääruokana tarjottiin huumaavan tuoksuinen ’yrttimäskissä’ kypsytetty ja hiiligrillissä viimeistelty kukkakaali.”


Magu
”Toinen väliruoka-annos oli tässä listan tyylilajissa yllättävä kierrepallo: slider-purilainen kimchillä! Vielä käpäyttävämmin se sattui myös olemaan yksi elämäni parhaimpia purilaisia.”


Ravintola Jura
”Pankin räjäytti Juran bravuuriannos, juuriselleristä ja portobellosienestä tehty carbonara-annos.”

