Avainsana: fine dining
Ragu
”Jälkkärin yuzu-parfait oli hyvä raikastus kaiken kovin samanlaisen makumaailman jälkeen, ja suklaa oli sille ihan hauska vastapaino. Mutta en minä tästäkään annoksesta varsinaisesti ’kotiin kirjoittaisi’, kuten jenkit sanoisivat.”


WINO
”Koska olen tottunut syömään järjettömän hyviä tomaatteja, pääraaka-aine ei suuremmin innostanut: ihan hyvää mutta ei kuitenkaan erityistä.”


Ravintola Jura
”Parsat oli valmistettu täydellisesti, ja remoulade oli herkullista, ja niiden kanssa kaalikin toimi varsin hyvin.”


Lillan Kök
”Annos oli riemuvoitto: täyteläistä ruispuuroa, pehmeäksi kypsennettyä purjoa, heinäsavuista kermaa – ja talon omaa tofua!”


Restaurant Grön
”Syöminen oli onnellisen ristiriitainen kokemus, kun varjelin hentoa taideteosta käsissäni haukaten siitä varoen pieniä suupaloja, jotta voisin pidentää kokemusta mahdollisimman pitkään.”


Ravinteli Bertha
”Sellerissä oli todella vahva maku: glaseeraus oli suorastaan hyökkäävä, jälleen hyvässä mielessä, ja sellerin oma aromi tuli esille tuhdisti.”

