Avainsana: lähiruoka
Restaurant Grön
”Syöminen oli onnellisen ristiriitainen kokemus, kun varjelin hentoa taideteosta käsissäni haukaten siitä varoen pieniä suupaloja, jotta voisin pidentää kokemusta mahdollisimman pitkään.”


Ravinteli Bertha
”Sellerissä oli todella vahva maku: glaseeraus oli suorastaan hyökkäävä, jälleen hyvässä mielessä, ja sellerin oma aromi tuli esille tuhdisti.”


Villd
”Olimme erittäin tyytyväisiä iltaamme – ilmapiiriin, palveluun, ruokaan ja juomaan. Suuri kiitos! On tämä jännää. Vegaaninen fine dining -ravintola, totta tosiaan.”


Kajo
”Pääruokana tarjottiin huumaavan tuoksuinen ’yrttimäskissä’ kypsytetty ja hiiligrillissä viimeistelty kukkakaali.”


Sofia Bistro
”Pehmeää myskikurpitsaa suolaisella ja rapealla lehtikaalilla, ohrasuurimoita punakaalilla, paahteisen makuista herne-kikherne-chilisalaattia, punajuurihummusta sekä aivan valloittavan hyvää palsternakka-omenasalaattia.”


Ravintola Jura
”Pankin räjäytti Juran bravuuriannos, juuriselleristä ja portobellosienestä tehty carbonara-annos.”


Hello Stranger
”Pääruoka oli maa-artisokkaa eri muodoissaan, fermentoitua sitruunaa ja merikorallia – eli merenrannoilla kasvavaa suolayrttiä.”


Kajo
”Tämä oli täydellistä, kerta kaikkiaan! Lanttupiiras oli kuin maailman paras jouluinen lanttulaatikko.”

