Avainsana: vietnamilainen
Viet Balo
”Vietnamilaisessa keittiössä tykkään sen selkeistä ja hienovaraisista mauista, yhden tai kahden raaka-aineen vallitsemisesta aromeissa. Ja sain juuri sitä mitä halusin.”


Sen Viet Vegan Restaurant
”Maut olivat hienovaraisia ja yksittäisen raaka-aineen kuten sitruunaruohon makua korostavia. Tofussa oli mukavan sitkas paistopinta ja pehmeä munakasmainen sisus. Juuri tällaisesta tykkään vietnamilaisessa keittiössä.”


Papu Cafe
”Annoksessa ehdottomasti parasta oli ’kotona tehty tofu’. Olen harvoin saanut näin hyvää tämän lajityypin tofua”


Whatever
”Tämä oli ehdottomasti paras massaman curry, jota olen maistanut, ja ensimmäinen, josta ymmärsin ruokalajin idean kunnolla.”


Loving Hut Helsinki
”Kastikkeen maku oli aika tylsä. Sellaista suolaisen makeaa melko persoonatonta makumaailmaa, joita festivaalikojuilta liian usein saa.”

