Avainsana: dumpling
Ravintola Fujimi
”Tämä oli hyvä, hauska ja kiinnostava annos ja ehdottomasti paras udon-kokemus koskaan. Miso, curry ja nuudelien tärkkelys saivat aikaan alkemistista herkullistuutta – täysin minun juttuni!”
Uyghur Noodle House
”Pidimme kaikki nuudeliannoksesta kovasti. Kastikkeen, vihannesten ja seesamisiementen maut pysyivät monipuolisina loppuun asti. Tofussa oli kiva umaminen aromi.”
Be My Guest
”Liemi ansaitsee oman ylistyksensä. Henkilökunta kertoi, että se tehdään tuoreesta limen mehusta ja kookosmaidosta.”
Mei Lin
”Paistetut pavut chilillä ja valkosipulilla eli ’ryppypavut’ (tai ’ruttupavut’, kuten armas ystävä sanoo) oli valmistettu aivan täydellisesti.”
Dumpling Studio
”Täytteessä oli runsaasti kasvisten makua ja täyteläisyyttä, paistopinta oli rapsakka, ja pöydässä oleva klassinen kiinalaisen ravintolan chili nosti aromeja hienosti.”
Momotoko Citycenter
”Tämä oli erittäin hyvää, suorastaan herkullista! Tofu oli pinnalta suolaista ja rapeaa, sisältä munakasmaisen pehmeää”
Ravintola Afgan
”Munakoiso oli kypsennetty juuri prikulleen oikein, ihanan pehmeäksi, ja kuoreen oli tullut mukavaa paahteisuutta.”
Sen Viet Vegan Restaurant
”Maut olivat hienovaraisia ja yksittäisen raaka-aineen kuten sitruunaruohon makua korostavia. Tofussa oli mukavan sitkas paistopinta ja pehmeä munakasmainen sisus. Juuri tällaisesta tykkään vietnamilaisessa keittiössä.”