Avainsana: fine dining
Restaurant Grön
”Syöminen oli onnellisen ristiriitainen kokemus, kun varjelin hentoa taideteosta käsissäni haukaten siitä varoen pieniä suupaloja, jotta voisin pidentää kokemusta mahdollisimman pitkään.”


Ravinteli Bertha
”Sellerissä oli todella vahva maku: glaseeraus oli suorastaan hyökkäävä, jälleen hyvässä mielessä, ja sellerin oma aromi tuli esille tuhdisti.”


Kajo
”Pääruokana tarjottiin huumaavan tuoksuinen ’yrttimäskissä’ kypsytetty ja hiiligrillissä viimeistelty kukkakaali.”


Magu
”Toinen väliruoka-annos oli tässä listan tyylilajissa yllättävä kierrepallo: slider-purilainen kimchillä! Vielä käpäyttävämmin se sattui myös olemaan yksi elämäni parhaimpia purilaisia.”


Ravintola Jura
”Pankin räjäytti Juran bravuuriannos, juuriselleristä ja portobellosienestä tehty carbonara-annos.”


Kajo
”Tämä oli täydellistä, kerta kaikkiaan! Lanttupiiras oli kuin maailman paras jouluinen lanttulaatikko.”


Ravintola Kuori
”Peruna-tofupaistos oli unelmaista, parhaita tofuannoksia koskaan. Ämpärillinen tätä minulle heti!”


Kajo
”Pääruoka koostui perunasta ja tomaatista. Kyllä, perunaa ja tomaattia, ei ’pääproteiinia’. Täydellisyyttä.”

