Stone’s Beer & Burger

"Tämä intialaistyylinen purilainen maistuu mössöiseltä perunacurrylta, josta on paistettu pihvimuotoinen möhkäle. Suutuntuma on vain epämiellyttävä. Kastike ei tue makua. Tämä on yksi huonoimmista purilaisista elämässäni."

11.1.2017

Hyvä kurkku -palstalla arvioidaan suomalaisten, joskus myös ulkomaisten, ravintoloiden vegaanisia aterioita. Arvioiden kirjoittajat eivät ole ruokatoimittajia, mutta he ovat sitäkin nälkäisempiä ja janoisempia.

Olen viettänyt tässä keskustan baarissa muutaman mukavan iltapäiväisen tai alkuiltaisen kaljoitteluhetken, mutta syönyt olen täällä tosi harvoin. Vuosi sitten söin ystävän seurassa purilaisen, mutta mielikuva jäi hämäräksi. Ei kaljan vuoksi. Päätin nyt vihdoin kokeilla, kun halusin lounaan ja ystäväni halusi oluen.

Listalla on valmiiksi vegaaninen What About Vada Pav -purilainen. Hinta ei ole erityisen kova, 14,50€, paitsi että siihen ei kuulu mitään lisukkeita! Ei mitään! Kuvassa oleva kukkakaalipala on lähinnä loukkaus. Kun lisukkeet ovat viitosen, standardiburger rannareilla on siis huimat 19,50€. Taivaallinen O’Learys-pubin Oumph!-purilainen on noin puolitoista euroa halvempi. Chico’s-ravintoloiden vegaanisiksi muunnettavista halvin on jo neljä euroa halvempi. Ystävän kiittämä Tenhon tofuburger loistavilla rannareilla on neljä ja puoli euroa halvempi. Puhumattakaan Friends & Brgrs -ravintolasta, johon ero on jo hulppeat kahdeksan euroa. Tällä hinnalla ja ääliömäisellä käytännöllä voisi odottaa ihanaa makuelämystä.

Ei ole. Tämä intialaistyylinen purilainen maistuu mössöiseltä perunacurrylta, josta on paistettu pihvimuotoinen möhkäle. Suutuntuma on vain epämiellyttävä. Kastike ei tue makua. Tämä on yksi huonoimmista purilaisista elämässäni.

En tule tänne enää koskaan syömään. Huono keikka.

PÄIVITYS 10.9.2019:  Arviossa kuvattu hampurilainen näkyy poistuneen listalta, ja vegaaninen valikoima on laajentunut selvästi. Täytyy käydä jossain välissä tekemässä uusi vierailu.

Stone’s
Keskuskatu 4
Helsinki

ma 11–24
ti–to 11–02
pe–la 11–03
su 12–24

Kotisivut

Lue lisää näistä aiheista:

, ,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset