”Aivoissani soi vain yksi sana: ’Snickers-kakku’. Snickers-kakku! Snickers!”
”Toistelin vaimolle varmasti aivan liian monta kertaa, miten hyvää vety olikaan, ja hieman harmittelin mielessäni, etten tilannut saman tien kahta.”
”Pekonin maku tuntui hyvin joka puraisulla. Pihvi oli käristetty kunnolla niin, että siinä oli savun ja grillaamisen maku. Sämpylästäkin pidin.”
”Suutuntuma oli täyteläinen, pehmeä ja samalla sitkainen ja pinnasta monessa kohtaa rapsakan karamellisoitunut. Söin annokseni aivan huumaantuneena.”
”Kaaliin ja porkkanaan oli saatu marinoimalla makua, joka antoi vastapainoa pähkinälle. Hieman tulisuuttakin löytyi!”
”Kokki kantoi eteeni pienen kulhollisen ’kiirastulen papuja’ (fagioli del purgatorio), jotka ovat slow food -liikkeen esiin nostama vanha papulajike.”
”Tämä oli yksinkertaisesti parhaimpia suolaisia vohveliannoksia, joita olen koskaan kohdannut.”