Mokkamestarit (Coffee Roasters)

"Nämähän olivat hyviä! Oikein yllätyin, sillä yleensä en juuri innostu raakasuklaamakeisista."

8.3.2018

Hyvä kurkku -palstalla arvioidaan suomalaisten, joskus myös ulkomaisten, ravintoloiden vegaanisia aterioita. Arvioiden kirjoittajat eivät ole ruokatoimittajia, mutta he ovat sitäkin nälkäisempiä ja janoisempia.

Olin käynyt tässä kahvilassa muistaakseni vain kerran aiemmin yli vuosi sitten, ja silloin tarjolla ei tainnut olla mitään vegaanista. Nyt odotin junaa lounaan jälkeen, ja aikaa oli sopivasti kahvikupilliselle. Päätin siis kokeilla uudelleen onneani.

Mokkamestarien kahvila on oikein mukavasti sisustettu, kahvilan ja tee- ja kahvikaupan yhdistelmä, jossa soi musiikki vinyylilevyltä. Tilasin soijacapuccinon ja kyselin, mitä vegaanista löytyisi. Tällä kertaa tarjolla oli vain raakasuklaakonvehteja, ja meinasin jo jättää homman sikseen, mutta konvehdit olivat aika mukavan näköisiä: kiiltäviä ja kovapintaisia kuin ihan oikeat konvehdit. Päätin kokeilla kahta makua – limeä ja appelsiinia muistaakseni.

Nämähän olivat hyviä! Oikein yllätyin, sillä yleensä en juuri innostu raakasuklaamakeisista. Näistä puuttui kuitenkin tavallinen ”jauhoisuus”, ja etenkin limen maku sopi suklaan kanssa erinomaisesti.

Näin vähäisellä valikoimalla kahvila ei noussut suosikkien joukkoon, mutta kyllä minä varmasti tänne toistekin poikkean.

Mokkamestarit (Coffee Roasters)
Verkatehtaankatu 9
Tampere

ma–pe 10–18
la 10–16
su suljettu

Kotisivut

Facebookissa

Lue lisää näistä aiheista:

,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset