”Varsin tuhti oli annokseni: kastikkeella vuorattuja makkaranpaloja, iso läjä ranskalaisia ja kunnon pläjäys majoneesia. Söin kaiken hyvällä halulla lämmittävää hehkuviiniäni hörppien.”
”Suutuntuma oli täyteläinen, pehmeä ja samalla sitkainen ja pinnasta monessa kohtaa rapsakan karamellisoitunut. Söin annokseni aivan huumaantuneena.”
”Kaaliin ja porkkanaan oli saatu marinoimalla makua, joka antoi vastapainoa pähkinälle. Hieman tulisuuttakin löytyi!”
”Kokki kantoi eteeni pienen kulhollisen ’kiirastulen papuja’ (fagioli del purgatorio), jotka ovat slow food -liikkeen esiin nostama vanha papulajike.”
”Tämä oli yksinkertaisesti parhaimpia suolaisia vohveliannoksia, joita olen koskaan kohdannut.”
”Dry pot -annoksissa oli mahtava kertautuva tulisuus. Fermentoitujen mustapapujen tuoma umamisuus tuki chilejä hienosti.”