Sailor’s Bar & Grill

"Klassinen grilliruoka on hieno lajityyppi, ja ihan liikaa sitä ei ole vegaanisena tarjolla."

27.1.2022

Sailor’s Bar osui ruokatutkaani joskus loppuvuodesta 2020, kun Facebookin Vegaaninen Tampere -ryhmässä mainittiin currywurst-annos. Seuraavan vuoden puolella baari pompahti esiin useaan otteeseen, kun ihmiset kertoivat makkaraperuna-kokemuksistaan. Tämähän kyllä innosti, koska klassinen grilliruoka on hieno lajityyppi, ja ihan liikaa sitä ei ole vegaanisena tarjolla. Edelliset makkaraperunat taisin syödä vuosikausia sitten muistorikkaassa Marjon Burgerissa Tampereella, ellen sitten ole Tampereen Pizpalassa joskus. Saman tyylistä apetta olen syönyt Helsingissä Aseman Wurstilla sekä sittemmin lopettaneessa Vibes by Vönerissä ja Turussa Martinsillan grillillä. Helsinkiläinen Jänö on vieläkin perhana testaamatta!

Kaipasin tuhtia myöhäistä lounasta ennen pitkää peli-iltaa, ja marssin tiskille tilaamaan makkaraperunata tuplamakkaralla (Muu). Vähän potkin itseäni persiille jälkikäteen, sillä minunhan oli pitänyt testata myös vegaaninen peremetz! No, ensi kertaan.

Makkaraperuna-annos oli iso ja hyvin klassista grillikioskityyliä: poimutettuja ranskalaisia, kurkkusalaattia, raakaa sipulia, sinappia, ketsuppia sekä vegaanisenakin saatavaa majoneesia, joka tosin oli harmillisen juoksevaa.

Oikein pätevä annos tämä oli lajityypissään – erittäin pelkistetty ja klassinen vailla ylimääräisiä krumeluureja. Kyllä kieltämättä parhaimmillaan Aseman Wurstin annokset ovat tämän ohittaneet, Vibesin mahtavasta pläjäyksestä puhumattakaan. Mutta tällaiselle annokselle on ehdottomasti paikkansa. Hyvällä halulla minä söin, ja palaan tänne varmasti.

Sailor’s Bar & Grill
Hatanpään valtatie 4
Tampere

joka päivä 12–02

Kotisivut

Facebookissa

Lue lisää näistä aiheista:

, ,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset