Surf Shack

"Pehmikseen olisi saanut tilpehöörejäkin, mutta pitäydyimme pelkässä jäätelössä."

7.8.2018

Vuonna 2010 perustettu Hyvä kurkku on arvioinut satojen suomalaisten ja ulkomaisten ravintoloiden vegaanitarjontaa. Manun ja Jullen perustamaa palstaa hoitaa nykyään pääosin Ville, joskin perustajatkin tekevät satunnaisia vierailuja. Hyvä kurkku toimii myös Facebookissa. Arvioita kirjoitetaan vapaaehtoistyönä, palkkiona nautinto ja usein kovin täysi maha. Juomakin maistuu.

Aurajoen rantaan on ilmestynyt värikäs uutuus. Surf Shackissa soi musiikki, juodaan kaljaa, lillutaan ammeessa ja tehdään ylipäätään kaikenlaista sellaista, johon olen liian vanha ja seesteinen. Silti se on paratiisi maan päällä, sillä sieltä saa vegaanista pehmistä! Tämä oli hämmentävä Turun reissu, sillä sain samana päivänä toista kertaa pehmistä: ensin Jäägurtilla ”froyoa” ja nyt ihan oikeaa pehmisjäätelöä.

Henkilökunta esitteli iloisesti päivän maun, ”maustekakun”. Pehmikseen olisi saanut tilpehöörejäkin, mutta pitäydyimme pelkässä jäätelössä. Surf Shackin Facebook-sivuista päätellen myynnissä on aina jokin vegaanimaku, muun muassa Oreo ja ”purkka”! ”Joulun makuinen” jäätelö oli ehdottomasti minun makuuni, sillä se ei ollut yhtään liian makeaa ja toi mieleen erään kanelisen sorbetin Roomassa. Koostumus oli kuitenkin ehdottomasti jäätelöinen. Pehmikseksi se oli melko paksua, mutta pidin siitä juuri sellaisena.

Surf Shackin terassilla oli todella mukava istuskella jokirannan tunnelmasta nautiskellen, ja oli musiikissa välillä jotain minunkin sukupolveni kerrostumaa.

Olen aika kateellinen turkulaisille. Haluan pian takaisin.

Surf Shack
Linnankatu 42
Turku

ma suljettu
ti–to 12–22
pe–la 12–02
su 12–22

Facabookissa

Lue lisää näistä aiheista:

, , ,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset