Linkosuo Ideapark

"Tämä oli parhaimpien 'ulkona' syömieni toastien kärkijoukossa ehdottomasti."

30.8.2023

Kiittelin Lempäälän Ideaparkin Linkosuon lounasta kolme vuotta sitten, ja sittemmin olemme syöneet vaimon kanssa tuon samaisen annoksen muutamaan otteeseen. Nyt olimme pitkästä aikaa sen verran pidempään ostoksilla, että kaipasimme välipalaa, ja suuntasimme tänne.

Aiemman arvion annos oli muuttunut: Boltsien sijaan siinä oli falafeleja, joka ei niin innostanut, sillä punajuuren ja viljaisten pyöryköiden yhdistelmä oli ollut niin mukava. Sen sijaan tällä kertaa löytyi valmiiksi vegaanista seitantoastia! Olin kysynyt sitä aiemmin, mutta silloin ne olivat loppu. Oli mukava päästä kokeilemaan jotain uutta. Vaimo päätyi salaattipöytään, jossa siinäkin olisi ollut kaikenlaista: marinoitua tofua, edamameja, punajuurista kvinoaa, punajuurihummusta ja falafeleja. On erikseen mainittava, että salaattipöydän tofu oli erinomaista! Maistoin vaimon lautaselta palasen ja ällistyin, miten hyvin paitsi marinointi oli tuonut makua myös tofu itsessään maistui – tuli melkein mieleen itse tehty tofu.

Seitantoast tuli pöytään neljään kolmioon leikattuna hauskasti vartaassa paahdettuna. Näin rapsakkuutta oli tullut kaikkialle, ja täytteet olivat lämmenneet hyvin. Ja täytyy sanoa, että maku oli suorastaan erinomainen! Tämä oli parhaimpien ”ulkona” syömieni toastien kärkijoukossa ehdottomasti. Tampereen Sohon salamitoast on aivan mahtava, mutta ei tämä kauaksi siitä jäänyt.

Ideaparkin ruokapaikoista Linkosuosta on kyllä tullut meille mieleisin. Täällä on mukava hengähtää rauhallisessa tunnelmassa.

Linkosuo Ideapark
Ideaparkinkatu 4
Lempäälä

ma–pe 10–20
la 10–18
su 12–18

Kotisivut

Lue lisää näistä aiheista:

, , ,