Sizzle Station Tripla

"Kastikkeen sijaan tuli melko laihaa lientä, ja mikään ei tirissyt, kiehunut tai kuplinut mitenkään."

28.10.2023

Ensimmäinen japanilaista ja korealaista ruokaa yhdistävä Chopchop-ravintola avattiin Espoon Selloon vuonna 2019. Ilmeisesti keväällä 2020 se ja koko ketju muutti nimekseen Sizzle Station päätuotteen eli tirisevien valurautapannuannosten mukaan. Ketju, jolla on tätä kirjoittaessani viisi ravintolaa, on osa Luckiefunin ravintolarypästä, ja Triplassa se toimiikin tuon sushiravintolan vieressä.

Odottelin junaa kirjamessurupeaman jälkeen, ja olin aika uupunut. Etsin ruokapaikkaa tosi pitkään, sillä melkein kaikkialla oli täyttä tai jonoakin, mutta täältä löytyi yksi vapaa pöytä. Listalta olisi löytynyt myös donburi- tai bibimpap-annoksia vegaanisena, mutta testasin tietty ”sizzler” -annosta. Sen proteiiniksi saa seitanin, ei tofua kuten muissa (mikä jälkikäteen harmittikin). Kastikevaihtoehtoja oli kaksi, teriyaki ja seesami, ja valitsin jälkimmäisen. Lisukkeeksi voi valita riisin tai udon-nuudelit, minä otin nuudelit.

Ja täytyy suoraan sanoa, että tämä oli melkoinen pettymys. Kastikkeen sijaan tuli melko laihaa lientä, ja mikään ei tirissyt, kiehunut tai kuplinut mitenkään. Liemessä oli ihan ok maku, eli paremmalla setillä se olisi voinut olla vaikka ramen-annoksen pohja. Mutta eihän se tähän sopinut yhtään. Seitan oli koostumukseltaan jauhoista, eikä sitä ollut paistettu tai käristetty mitenkään.

Lisäsin makua annokseeni maustepöydän chilihiutaleilla, jotka onneksi olivat hyvälaatuisia. Ja kun tarpeeksi pitkään närpin annostani, nuudelit alkoivat imeä makua (kiehuvassa soosissa näin olisi ollut tietysti aiemmin). Mutta seitania ei kyllä kohentanut millään – ja siitä johtuen en edes jaksanut valittaa annoksesta, koska ei se tirisemällä nyt niin paljon parempi ollut. Kismitti, sillä makuja imevällä tofulla tässä annoksessa olisi ollut ihan ideaakin. Silti, ei tämä minun paikkani ole.

Sizzle Station Tripla
Fredikanterassi 1
Tripla, Pasila

ma–pe 10.30–21
la 11–21
su 11–19

Kotisivut

Facebookissa

Lue lisää näistä aiheista:

, , ,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset