Kaikki sousittelut
Ukkometso
”Fiilis oli vanhojen aikojen luksusluokan huoltoasema-aterioista tai parempien tienvarsiravintoloiden annoksista.”


Everest Himal
”Koftat olivat oivallisia. Ruokalaji sopii niin monenlaiseen soosiin, että lempeän masalan jälkeen oli kiva kokeilla tällaista tulisuutta.”


Papu Cafe
”Annoksessa ehdottomasti parasta oli ’kotona tehty tofu’. Olen harvoin saanut näin hyvää tämän lajityypin tofua”


Noodle Master
”Entä nuudelit sitten? Olkoon analyyttinen lausuntoni: ’Waaaaaaah!’ Ihan tajuttoman hyvää.”


Laukon kartanon ravintola
”Pääruokana oli harissa-soijajugurtin kanssa paahdettua kukkakaalia, linssi-kvinoamuhennosta, pinaattipestoa ja kirsikkatomaatteja.”


Zhen Hao Dim Sum
”Entä mykyt? Ehdottomasti parhaimpien joukossa elämässäni! Täytteessä oli monitahoisia ja kiinnostavia makuja, ja taikina oli suussa sulavaa.”


Whatever
”Tämä oli ehdottomasti paras massaman curry, jota olen maistanut, ja ensimmäinen, josta ymmärsin ruokalajin idean kunnolla.”


Cafe Bar Halkolaituri
”Tämähän on valloittavan suloinen pikkuinen ruoka! Vöneriä, hummusta, aurinkokuivattua tomaattia, rucolaa ja marinoitua punasipulia.”


Jätskibaari Vohveli
”Äimistyin, kun saavuimme Teljäntorin Vohvelin vitriinin ääreen: vegaanisia makuja oli tarjolla seitsemän!”

