Beijing8, Kamppi

"Harvoin joudun muuttamaan näkemystäni ravintolasta näin radikaalisti. Ruoka nimittäin oli oikein hyvää!"

11.1.2018

Hyvä kurkku -palstalla arvioidaan suomalaisten, joskus myös ulkomaisten, ravintoloiden vegaanisia aterioita. Arvioiden kirjoittajat eivät ole ruokatoimittajia, mutta he ovat sitäkin nälkäisempiä ja janoisempia.

Kirjoitin Beijing8-ravintolasta viime vuoden huhtikuussa hieman kärttyiseen sävyyn. Olin päättänyt, että tähän ravintolaan en enää palaisi, vaikka parin asiantuntevan ystävän mukaan ravintolasta saisikin ihan kelpo ruokaa paremmilla valinnoilla. Työporukallamme oli kuitenkin tapaaminen Kampin keskuksessa, ja ravintolat olivat kiireiseen lounasaikaan täynnä, joten päätimme suunnata mykyaterialle, koska Beijing8:ssa oli vapaita pöytiä.

Ilokseni huomasin kuitenkin tiskillä ilmoituksen uusista vegaanisista mykyistä, joiden täytteessä on mausteisia papuja. Tilasin yhdeksän mykyn lounaan ja tällä kertaa paistettuna, koska höyrytettyjen mykyjen koostumus oli viime kerralla mielestäni kehno. Kokeilin tällä kertaa myös nuudeleita (tai yritin viimeksikin, mutta sain riisiä). Tilasin lisäksi seurueellemme korin höyrytettyjä edamameja.

Harvoin joudun muuttamaan näkemystäni ravintolasta näin radikaalisti. Ruoka nimittäin oli oikein hyvää! Eivät nämä mykyt edelleenkään mitään huippua ole vaan enemmänkin pikaruokaa, mutta hyvältä ne maistuivat, ja nyt niissä oli mukava täyteläisyys. Maustettu nuudelisalaatti oli hyvää, samoin edamamet. Dippikastikkeeksi otin luumu-inkiväärin, ja se oli erinomainen valinta.

Beijing8
Kampin keskus, 5. kerros
Kortteli
Urho Kekkosen katu 1
Helsinki

ma–la 11.30–21
su 11.30–18

Kotisivut

Facebook

Lue lisää näistä aiheista:

, , ,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset