Lie Mi Kamppi

"Mykyt olivat loistavia!"

25.1.2020

Ketjuksi laajentuneen Lie Min aikana olin toistaiseksi käynyt vasta Tampereella syömässä, ja tykästyin kovasti. Helsingissä on tätä nykyä kolme pistettä, ja ne ovat olleet to eat -listallani pitkään. Nyt messureissun päätteeksi yhytin Kampissa rakkaan vaimoni, ja ennen yhteistä junamatkaa kaipasimme pikaista ja kevyttä syömistä. Kampin Korttelin Lie Mi olisi juuri passeli siihen tarpeeseen.

Tähän mennessä olin kokeillut Tampereen Lie Min listalta (kaikissa ravintoloissa on sama) salaattikääröjä, vihreää currya sekä pho-keittoa. Nyt kaipasin jotain muuta, ja silmäni osui Korean Super Bowl -annokseen. Tilasin lisäksi jaettavaksi annoksen paistettuja mykyjä. Juomaksi valitsin inkiväärilimonadin.

Mykyt olivat loistavia! Jos Tampereen visiitillä mykyt olivat ihan hyviä, nyt ne olivat juuri sellaisia pinnasta rapsakoita ja sisältä pehmeitä ”pannuun tarrautujia” kuten kuuluu. Tampereen Aloha Ramenissa olen tainnut viimeksi saada näin hyviä tämän tyylisiä mykyjä.

Tykästyin myös kulhoruokaan. Pohjalla oli sopivan varoen kastikkeella maustettua riisiä ja pinnalla edamameja, avokadoa, uppopaistettua lootuksenjuurta, tofua, kimchiä, ituja, kaalia ja muistaakseni merilevääkin. Makukirjo kantoi läpi koko annoksen, ja annos oli samalla sekä mukavan kevyt että täyteläinen.

Aika mukavaa, että näinkin voimakkaasti laajenneen ketjun ravintoloissa on tämänkin kokemuksen perusteella taso pysynyt hyvänä.

Lie Mi Kamppi
Kamppi Kortteli
Urho Kekkosen katu 1
Helsinki

ma–to 11–22
pe 11–23
la 12–23
su 12–18

Kotisivut

Facebookissa

Lue lisää näistä aiheista:

, , , ,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset