”Munkkia löytyy ilmeisesti päivittäin, voileipiä voidaan tehdä vegaanisina, ja chiavanukastakin taisi olla.”
”Vöneriä ei ollut juuri käristetty – kunnon paistopinnallahan se on parhaimmillaan – mutta se ei haitannut tällä kertaa laisinkaan, sillä kunnon kastikkeiden kanssa se oli todella herkullista!”
”Sämpylä oli hyvää ja sisäpuolelta rapeaksi paahdettua, avokado oli raikasta, olutsipuli toi mieleen hyvän sipulikeiton, ja perusherkkusienetkin oli paistettu hyvin.”
”Täytteenä oli NoChickeniä: se oli paistettu kivasti maustaen. Muuta täytettä hallitsivat kuitenkin runsaan paistetun paprikan ja sipulin makeat aromit, jotka hukuttivat mainitun mausteisuuden.”
”Sitten saapui varsinainen tarjotin. Tacot olivat herkullisia, ehdottomasti aterian huippukohta. Korealaistyylinen ’kana’ oli sekin tehty hyvin.”
”Makua oli kunnolla, mutta täytteitä oli juuri sopivissa suhteissa, että mikään maku ei jyrännyt toisten yli. Olen syönyt monta erilaista vegaanista ’ndujaa, ja tämä herneproteiiniversio oli oikein toimiva.”
”Onnen kyyneleitä meinasi päästä, kun annos kannettiin eteeni. Se oli muhkea ja monipuolinen.”
”Pizza oli hyvin paistettu, ja taikinasta kohosi herkullinen paahteisuuden tuoksu. Täytteet sopivat hyvin yhteen, ja niiden suolaisuus antoi vastapainoa makealle kastikkeelle.”
”Seuraavassa annoksessa sukellettiin vielä syvemmälle umamiin. Siiliorakkaan kaverina olivat osterivinokas ja valkoherukka, ja kaikki kruunattiin yönmustalla liemellä. Tämä oli kajon historian hienoimpia annoksia.”