”Pasta-annos oli parhaimpia lajityypin kokemuksia koko elämässäni.”
”Vihreiden parsanmakuisten tapiokahelmien valloittama vanukas oli lempeän, suorastaan ilmavan makuista.”
”Sekä pasta että soosi olivat valovuosia edeltä mistään kokeilemastani. En ole ehkä koskaan saanut näin hyvää tomaattikastiketta Italiassakaan.”
”Päätäyte oli iso läjä ihanasti taikinoitua ja uppopaistettua soijasuikaletta, joka oli pyöritelty korealaishenkisessä kastikkeessa.”
”Nuudelien ja liemen määräsuhde oli minulle optimaalinen. Tykkään siitä, että annoksen nauttiminen päättyy loppujen liemien lusikointiin kulhon pohjalta. Siinä on sellainen sulkeuman tunne.”
”Gnoccheja arrabbiata- ja bechamel-kastikkeilla. Tulista tomaattia ja valkokastiketta, aika jännä. Hauskasti perunapalleroiden ja kastikkeiden yhdistelmä toi mieleen lasagnen.”
”Välissä oli hieman rucolaa, paistettua munakoisoa sekä jonkinlainen kasvispihvi – sellainen klassinen kasvispihvi, jollaiset ovat menneet pois muodista mutta joista pidän edelleen kovasti.”
”’Bostock’ on suosittu ranskalainen leipomus, joka muistuttaa etäisesti köyhiä ritareita, yhdistettynä mantelicroissant-vaikutteilla.”
”Onhan tämä ihan käsittämättömän hieno ravintola ja suoranainen matkakohde kaikille pizzan ystäville.”