Café Metsonkulma

"Todella mukava uusi kahvilatuttavuus, jonne palaan ehdottomasti."

18.5.2021

Kuulin tästä kirjaston viereisestä kahvilasta joskus viime vuonna ja yritin käydäkin, mutta epähuomiossa osuin paikalle liian aikaisin tai myöhään kiireisenä päivänä. Nyt kun vihdoin pääsin pitkän tauon jälkeen kaupungille, päätin varta vasten suunnata tänne. Facebookin Vegaaninen Tampere -ryhmässä olin lukenut sen verran kehuja monipuolisesta vegaanisesta tarjonnasta.

Tällä kertaa vitriinissä ei sattunut olemaan amurilaisen Magicakesin tuotteita, joita täällä on silloin tällöin tarjolla. Niitä en ole koskaan maistanut, joten täytyypä pitää silmällä ja tehdä erikseen visiitti sitä varten. Tartuin sen sijaan samanlaiseen mansikka-suklaaleivokseen, jonka olin syönyt viereisessä Café Metsossa. Se oli jälleen erinomaista: ei liian makeaa vaan pikemmin raikasta, ja mansikka sai vastapainoa pienistä suklaamuruista. Suolaisella puolella olisi löytynyt savutofutoast, mutta olin juuri käynyt syömässä.

Kahvilatila on mukava ja rauhallinen, ja vietin siellä pitkän tovin lukien ja kirjoittaen, siemaillen lattea sekä calvadosta, jonka päätin tilata juhlan kunniaksi.

Todella mukava uusi kahvilatuttavuus, jonne palaan ehdottomasti. Tampereen vegaaninen kahvilatarjonta sen kuin paranee.

Café Metsonkulma
Puutarhakatu 20
Tampere

ma–ti 11–17
ke–la 11–18
su 12–17

Facebookissa

Lue lisää näistä aiheista:

, ,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset