Café Metsonkulma

"Piiraan kanssa tarjottiin mukava pieni salaatti pensasmustikoilla."

17.6.2022

Kävin edellisen ja ensimmäisen kerran täällä reilut vuosi sitten ja ihastuin, mutta Tampereella ja etenkin Metson suunnalla olen pyörinyt niin vähän, että nyt vasta ehdin palata. Olimme vaimon kanssa menossa Galleria Saskiaan katsomaan ystävien taidenäyttelyä, ja pysähdyimme kahville ja huikopalalle. Oli mukavaa esitellä tämä paikka vaimolle, sillä arvasin hänen tykästyvän seesteiseen sisustukseen ja tunnelmaan. Olin itsekin unohtanut, miten kertakaikkisen mukava paikka tämä on!

Tälläkään kertaa paikalla ei sattunut olemaan Magicakesin tuotteita, mutta olin päässyt tässä välillä maistamaan niitä Mimosassa. Vitriinin vegaaninen valikoima oli muutoin laajentunut huomattavasti: viime kerran leivoksen lisäksi löytyi tofutäytteisiä rieskarullia, vegaanista peremetziä (se on ihanaa), muffinsseja – sekä Mama Bearin ihanaa puuroa, jota olen viimeksi syönyt Bistro Naapurissa! Mutta nyt tartuimme pieneen suppilovahveropiiraaseen, sillä sellaisiin törmää äärimmäisen harvoin.

Piiraan kanssa tarjottiin mukava pieni salaatti pensasmustikoilla. Piiraassa oli hyvä sienen maku, mutta valitettavasti taikina oli jäänyt vähän liian pehmeäksi ja kostean tuntuiseksi. Ehkä se oli kiireessä lämmitetty vähän hätäisesti, sillä satuimme paikalle aikamoisen keittiön tohinan keskelle. Juuri tätä en siis ehkä tilaisi uudestaan, mutta muutoin paikan valikoima on niin laaja ja tunnelma niin äärettömän kiva, että suosituksen Café Metsonkulma ansaitsee ehdottomasti uusinta-arviossakin.

Café Metsonkulma
Puutarhakatu 20
Tampere

ma–to 10–18
pe–la 10–20
su 12–17

Kotisivut

Facebookissa

Lue lisää näistä aiheista:

, ,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset