Kaikki jutut
Tuhto
”Pääruokaan kuului papupihvin lisäksi romesco-tyylistä kastiketta, paistettua sipulia, tomaattia, pinaattia – ja ihan hullun paljon herkkutattia!”


Shell Helmisimpukka Ruutana
”Leukani loksahti, kun huomasin, että klassisen leikeannoksen saisi kasvisleikkeellä!”


Street Canteen
”Tofu oli pinnalta rapeaa ja kastikkeessa hyvin pyöriteltyä, sisältä munakasmaisen pehmeää. Oivallista.”


Ravintola Onda
”Entä seitan? Se oli leikattu klassiseen pihviviipaleiden muotoon, ja ponzuglaseeraus antoi hyvän pinnan. Minä pidin kovasti.”


Momo Toko Ramen Restaurant
”Pettymys jatkui ramenin kanssa. Liemessä oli kurkussa pistävä huonosti kypsyneen curryjauheen maku, ja suolaa ei ollut nimeksikään.”


Brokadi Tripla
”Muistan vain yhden kerran, kun olen todella innostunut kiinalaisesta ruoasta buffetissa. Tämä ihastutti vielä enemmän.”


Goose Pastabar
”Annos oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut: täyteläistä uunissa paahdettua maa-artisokkaa ja mantelimurua öljypohjaisessa kastikkeessa.”


Osteria dei Gusti
”Tunnelma oli niin täyteläisen ihana, että päätin tilata myös secondon: paistettua polentaa ja herkkutatteja.”


Ravintola Artturi
”Vegaaninen peremec on kyllä tosi hyvä! Artturista sitä saa kätevästi keskustassa ja olutta kylkeen.”

