Kaikki jutut
Delhi Darbar
”Ruoka oli täyteläistä, mausteista, tuhtia ja okran ansiosta myös koostumuksiltaan ja aromeiltaan vaihtelevaa.”


Tintå
”Tatti-emmertäytteiset kääryleet uunijuureksilla ja sieniliemellä kuulosti kiinnostavalta. Ja ylipäätään kaalikääryleitä saa aivan liian harvoin!”


Ukkometso
”Fiilis oli vanhojen aikojen luksusluokan huoltoasema-aterioista tai parempien tienvarsiravintoloiden annoksista.”


Everest Himal
”Koftat olivat oivallisia. Ruokalaji sopii niin monenlaiseen soosiin, että lempeän masalan jälkeen oli kiva kokeilla tällaista tulisuutta.”


Papu Cafe
”Annoksessa ehdottomasti parasta oli ’kotona tehty tofu’. Olen harvoin saanut näin hyvää tämän lajityypin tofua”


Noodle Master
”Entä nuudelit sitten? Olkoon analyyttinen lausuntoni: ’Waaaaaaah!’ Ihan tajuttoman hyvää.”


Laukon kartanon ravintola
”Pääruokana oli harissa-soijajugurtin kanssa paahdettua kukkakaalia, linssi-kvinoamuhennosta, pinaattipestoa ja kirsikkatomaatteja.”


Zhen Hao Dim Sum
”Entä mykyt? Ehdottomasti parhaimpien joukossa elämässäni! Täytteessä oli monitahoisia ja kiinnostavia makuja, ja taikina oli suussa sulavaa.”

