Kaikki jutut
Hel York
”Kolmesta vegaanisesta vaihtoehdosta valitsin Old Boyn, johon kuuluu savutofua, säilöttyä inkivääriä, salaattia, kesäkurpitsasalsaa sekä lime-korianterimajoneesia. Olutta tietysti otin myös.”


Magu
”Jälkiruokana oli ruusun makuista pavlovaa ja vadelmasorbettia. Ikinä en ole saanut moista rapean, ilmavan ja pehmeän sitkaisen yhdistelmää vegaanisessa marengissa.”


Daddy Greens Kallio
”Tämä oli samaan aikaan täydellinen ’mättöpizza’ mutta myös mauiltaan ja koostumuksiltaan hienostunutta italialaista keittiötä.”


Flät 14
”Vegaaninen burrata oli käsittämättömän hyvää! Persikassa oli oivallinen kirpeyden ja makeuden tasapaino, joka sopi juuston kanssa yhteen hienosti, ja pinjansiemenet sekä makuöljy toivat täydentäviä aromeja. Ihmeellinen annos!”


Roots Vallila
”Jugurttiannos oli erinomainen! En tiedä, mitä jugurttia siihen oli käytetty, mutta se oli ihanan lohkeavaa, raikasta eikä minun makuuni liian rasvaista vaan sopivasti. Vastapainona oli hilloa ja kaikenlaista myslitilpehööriä.”


Kahvila Aamurusko
”Tilasin kauracapuccinon ja valitsin vitriinistä omenahillotäytteisen munkin. Ja hyväähän munkki oli, tietysti.”


Vibami
”Tilasin nuudelisalaatin tofulla vegaanisena versiona (eli käytännössä kalakastikekipon tilalle tulee soijaa). Tykkäsin tästä tosi paljon!”


Junk y Vegan
”Sooseja oli hemmetisti mutta ne eivät tehneet syömisestä liian vaikeaa, ne tukivat toisiaan ja antoivat tilaa pihvin ihanalle käristyneelle aromille.”


Momotoko Citycenter
”Tämä oli erittäin hyvää, suorastaan herkullista! Tofu oli pinnalta suolaista ja rapeaa, sisältä munakasmaisen pehmeää”


Patisserie Teemu Aura, Hakaniemi
”Moussen koostumus oli aivan täydellinen, sillä se antoi lusikalle juuri sopivasti vastusta, ja maussa oli mukavasti suolaisuutta.”


Ravintola Lohtu
”Curryn määrässä ei ollut säästelty, riisistä nousi hyvä yrttinen aromi, ja korianteria oli enemmän kuin laki sallii – eli juuri niin paljon kuin minä tykkään.”


Taqueria El Rey
”Tilasin tacos al pastor veganon: neljä pehmeää tacoa chilisellä grillatulla soijaleikkeellä, ananaksella, korianterilla ja sipulilla. Pidin annoksesta kovasti.”

