Kaikki jutut
Hunter’s Inn
”Bageliin on pakattu tavaraa: paistettua osterivinokasta, teriyaki-tofua, avokadoa, paahdettua sipulia, marinoitua punasipulia, rucolaa ja vegaanista aiolia.”


Pizzeria 450° & Basta! & Gelateria Nuvole
”Kastikkeessa oli kunnolla tulisuutta, ja talon omassa pastassa oli hyvä al dente ja samalla tuoreen pastan sitko, jollaista Suomessa saa ani harvoin.”


Hamptown Burger Tampere
”Beyond oli kypsennetty hyvin: siinä oli ihanan karamellisoitunut paistopinta.”


Bella Roma (Foodpark, Ideapark Lempäälä)
”Kastike oli oikeastaan aika hyvää, samoin ’jauheliha’, ja medium-kokoinen annos oli varsin tuhti. Söin koko lautasellisen halulla.”


Apaja
”Ensimmäinen ruokalaji, tai se taisi olla keittiön tervehdys, oli ’mustaa makkaraa’ pavuista, viljasta, okrasta ja fermentoidusta marja-aroniasta tarjottuna tietysti puolukan kanssa.”


Myöhä Cafe & Bar
”Makkara oli ihan mahtavaa. Siinä oli kivasti tulisuutta, ja suutuntuma oli parhaimmasta päästä.”


Zucchini
”Porkkana-kaalipaistikas toi mieleen monet oman keittiön ruuat ysärillä tai edesmenneen äitini kasviskokkailut.”


Upper Crust Helsingin Päärautatieasema
”Tykkäsin tosi paljon! Delikaura oli maustettu hyvin, ja vegaanisen parmesaanin maku täydensi sitä hienosti.”


Biang! Tampere Hämeenkatu
”Hihkaisin mielessäni nähdessäni pähkinäistä ’tofu skin’ -salaattia, jota rakastan.”


Funky Woo
”Pääruoka kiinnosti etukäteen kovasti: korealainen tofumuhennos! Eikä ruokalaji vailla ansioita ollut.”


Café Metsonkulma
”Sitruunan maku oli oivallisen vahva. Kakun koostumus oli mehevä eikä liian pehmeä: siinä oli myös pinnan paahteisuutta ja rouheisuutta.”


Hummus House
”Ruokalajien kirjo ja määrä on huima, ja täällä sain monia tuttuja ruokalajeja paremmin tehtynä kuin missään muualla.”


Polku jota kuljemme
”Suosikkejani olivat ehdottomasti vahvan aromikkaat sienet ja kurpitsa, jonka makua äimistelin joka palasen jälkeen. Hyviä olivat kaikki, ja juomana tee sekä pieni lasi sakea olivat oivallisia.”

