Panimoravintola Plevna

"Tämähän oli suorastaan erinomainen annos! Kahdessa herneproteiinista valmistetussa schnitzelissä oli kunnolla makua, leivitys oli rapsakka ja pihvit sisältä mukavan mehukkaat."

7.11.2023

Edellisen arvion kirjoitin tammikuussa, ja siinä nostalgisoin tarpeeksi Plevnan menneiden aikojen annoksista, joten mennään nyt suoraan asiaan. Olin viettämässä elokuvailtaa vaimon veljenpojan, kummipoikamme, kanssa ja sitä ennen täytyi saada syötävää. Plevna on sopivasti hollilla, ja kun tarkistin etukäteen ruokalistaa, silmille hyppäsi vegaaninen schnitzel! Sitähän olisi testattava, vaikka annos erittäin hintava olikin (kuitenkin lihaversiota hieman halvempi sentään).

Näissä asioissa vertailukohta on kova, eli Turun Komppeli. Tietysti myös keväisen interrailin kokemukset Münchenissä olivat mielessä. Edellisellä visiitillä Plevnassa ruoka oli jättänyt myös hieman ristiriitaisen tunnun, joten en odottanut kauheasti.

Mutta tämähän oli suorastaan erinomainen annos! Kahdessa herneproteiinista valmistetussa schnitzelissä oli kunnolla makua, leivitys oli rapsakka ja pihvit sisältä mukavan mehukkaat. Olisivatkohan nämä olleet Peas of Heavenin tuotteita? Oivaa joka tapauksessa.

Hyvien ranskalaisten lisäksi lautasella oli punajuurihummusta, mukavasti maustettua majoneesia sekä ihan monipuolisesti kasviksiakin. Majoneesin ja hummuksen sekä pihvien oman mehevyyden ansiosta kokonaisuus oli varsin täyteläinen. Vielä kun olisi ollut perunamuussia, aijai!

Olin suorastaan äimistynyt syödessäni. Tyylillisesti tämä oli hyvin erilainen kuin Komppelin annos, enkä osaa asettaa niitä paremmuusjärjestykseen. Tosi kiva, että tällaista saa Tampereella. Kyllä minä varmasti tämän annoksen palaan nauttimaan myöhemminkin.

Panimoravintola Plevna
Itäinenkatu 8
Tampere

ma 11–23
ti–to 11–24
pe–la 11–02
su 12–23

Kotisivut

Facebookissa

Lue lisää näistä aiheista:

,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset