Kasvisravintola Brindavan

"Brindavanissa ruoka hinnoitellaan punnitsemalla. En yrittänytkään säästää vaan otin kaikkea mitä halusin. Ostin siis kilon ruokaa. Kyllä, kilon. Koska halusin."

27.10.2023

Kävin edellisen ja ensimmäisen kerran Brindavanissa kaksi vuotta sitten kirjamessureissulla. Viime vuonna en kerennyt, joten tällä kertaa, kun perjantaipäiväni messurupeama oli kevyt, suuntasin ensi töikseni lounaalle.

Saavuinkin paikalle melkein ensimmäisenä lounasajan asiakkaana, ja buffet notkui monipuolista ja herkullisen näköistä ruokaa. Täytyy sanoa, että tarjonnasta tulivat mieleen fiilikset taannoisella interraililla Rooman OPS! -ravintolassa sekä 100% BIOssa. Kyllähän tämän täytyy olla Suomen runsain ja monipuolisin vegaaninen buffet! (Mitenkään tietysti Tampereen Gopalin antimia väheksymättä.)

Brindavanissa lautaskoko on iso, mikä on tietysti ihan fiksua, kun ruoka hinnoitellaan punnitsemalla. Kiusaus ottaa vähän kaikkea on suuri, mutta se taitaa olla sortimenttien moninaisuuden takia fysikaalisesti mahdotonta. Punnituspaikoissa hinta kohoaa toki helposti korkeaksi, mutta toisaalta sitä voi myös helposti itse säätää. Nyt en yrittänytkään säästää vaan otin kaikkea mitä halusin. Jos kerkeän käydä täällä näin harvoin, haluan nauttia täysin siemauksin. Ostin siis kilon ruokaa. Kyllä, kilon. Koska halusin.

Lautaselleni mahtui kermaperunoita, haudutettua pinaattia, perunamuusia, seitania, chilisoosia, purjokastiketta, tapenadea, hummusta, sellerisalaattia, marinoitua raastesalaattia, pippuroitua paahdettua palsternakkaa, metsäsienisalaattia, pinaattia ja tofua sekä paria papuisaa pataa. Kaikki oli hyvää, ihan kaikki. Enkä pystynyt maistamaan kaikkea! Varmaan sama määrä ruokalajeja jäi siis lautaseni tavoittamattomiin.

Ravintola tarjosi asiakkailleen aterian kanssa ihanan shotin kuumaa chilikaakaota.

Pääsisinpä tänne paljon, paljon useammin.

Kasvisravintola Brindavan
Kumpulantie 1
Helsinki

ma–pe 11–15
la–su suljettu

Kotisivut

Facebookissa

Lue lisää näistä aiheista:

, ,

Uusimmat arvostelut

Uusimmat suositukset