Avainsana: dumpling
Aloha Ramen
”Nuudelien ja liemen määräsuhde oli minulle optimaalinen. Tykkään siitä, että annoksen nauttiminen päättyy loppujen liemien lusikointiin kulhon pohjalta. Siinä on sellainen sulkeuman tunne.”


Ravintola Fujimi
”Tämä oli hyvä, hauska ja kiinnostava annos ja ehdottomasti paras udon-kokemus koskaan. Miso, curry ja nuudelien tärkkelys saivat aikaan alkemistista herkullistuutta – täysin minun juttuni!”


Uyghur Noodle House
”Pidimme kaikki nuudeliannoksesta kovasti. Kastikkeen, vihannesten ja seesamisiementen maut pysyivät monipuolisina loppuun asti. Tofussa oli kiva umaminen aromi.”


Be My Guest
”Liemi ansaitsee oman ylistyksensä. Henkilökunta kertoi, että se tehdään tuoreesta limen mehusta ja kookosmaidosta.”


Mei Lin
”Paistetut pavut chilillä ja valkosipulilla eli ’ryppypavut’ (tai ’ruttupavut’, kuten armas ystävä sanoo) oli valmistettu aivan täydellisesti.”


Ravintola Afgan
”Munakoiso oli kypsennetty juuri prikulleen oikein, ihanan pehmeäksi, ja kuoreen oli tullut mukavaa paahteisuutta.”


Sen Viet Vegan Restaurant
”Maut olivat hienovaraisia ja yksittäisen raaka-aineen kuten sitruunaruohon makua korostavia. Tofussa oli mukavan sitkas paistopinta ja pehmeä munakasmainen sisus. Juuri tällaisesta tykkään vietnamilaisessa keittiössä.”

