Avainsana: fuusiokeittiö
Bistro Vilja
”’Ikimetsä’ oli varmaankin paras vegaaninen juustoannos, johon olen törmännyt ravintolassa.”


Anne’s Vege
”Maustaminen oli erittäin varovaista ja hienovaraista niin, että maa-artisokan aromi tuli rohkeasti esiin, jopa uhkarohkeasti. Minä pidin tästä kovasti.”


Muusa
”Pääruoakseni olin valinnut ’kalattoman keiton’. Onneksi päädyin tähän, sillä keitto oli ainutlaatuinen kokemus!”


Beans&more
”Valitsin listalta ’kanapurilaisen’: ihanan näköinen briossisämpylä, kunnolla revittyä mehevää seitania, vegaanista fetaa, vihanneksia ja punajuurimajoneesia. Olin huumaantuneen onnellinen.”


Nomad Food & Wine
”Sekä pasta että soosi olivat valovuosia edeltä mistään kokeilemastani. En ole ehkä koskaan saanut näin hyvää tomaattikastiketta Italiassakaan.”

