Avainsana: kiinalainen
Dumpling Studio
”Täytteessä oli runsaasti kasvisten makua ja täyteläisyyttä, paistopinta oli rapsakka, ja pöydässä oleva klassinen kiinalaisen ravintolan chili nosti aromeja hienosti.”
Noodle Story Freda
”Iskin ensin salaattipöytään ja melkein kiljaisin riemusta, sillä siellä oli tofu skin -salaattia!”
Chengdu
”Dry pot -annoksissa oli mahtava kertautuva tulisuus. Fermentoitujen mustapapujen tuoma umamisuus tuki chilejä hienosti.”
Dong Bei Hu
”Illallinen oli menestys. Ehdottomia suosikkeja olivat ihanan paahteiset pavut, ’neulamuikuiksi’ kaverin kutsumat sienet, kummatkin tofu skin -ruoat (kylmä oli erityisen hyvä!) ja peruna.”
Brokadi Tripla
”Muistan vain yhden kerran, kun olen todella innostunut kiinalaisesta ruoasta buffetissa. Tämä ihastutti vielä enemmän.”
Noodle Master
”Entä nuudelit sitten? Olkoon analyyttinen lausuntoni: ’Waaaaaaah!’ Ihan tajuttoman hyvää.”
Zhen Hao Dim Sum
”Entä mykyt? Ehdottomasti parhaimpien joukossa elämässäni! Täytteessä oli monitahoisia ja kiinnostavia makuja, ja taikina oli suussa sulavaa.”