Avainsana: kahvila
Belle Baguette Jätkäsaari
”Pinta oli juuri sopivalla tavalla rapea, taikinassa oli lehtevyyttä, sisällä oli pehmeyttä, ja ennen kaikkea, maussa oli sellaista suolaisuutta, josta pidän croissantissa.”


Café Metsonkulma
”Sitruunan maku oli oivallisen vahva. Kakun koostumus oli mehevä eikä liian pehmeä: siinä oli myös pinnan paahteisuutta ja rouheisuutta.”


Fazer Café Kamppi
”Leivoksessa oli kaunis mustikkainen kiille, jonka sisältä löytyi mukavan vahvasti kardemummaista kreemiä.”


Ateneum Bistro
”Soijapyörykät olivat klassista rakastamaani tyyliä, johon rakastuin 90-luvulla. Olen teksturoidun soijan vankkumaton ystävä, ja juuri pyöryköissä se on parhaimmillaan.”


Ateneum Bistro & Café Höijer
”Minä tilasin tietysti tofu skagenin ja sen kylkeen menussa suositeltua chardonnayta. Pari olikin aivan loistava.”


El Fant
”Tämä oli oivallista kotiruokahenkistä italialaista keittiötä. Nyhtökaura toimi täyteläisessä ragussa oikein hyvin, ja sienissä oli kunnolla makua.”


Round Kamppi
”Suklaata oli runsaasti, mutta siinä oli tumman suklaan karvautta vastapainona makeudelle.”


El Fant
”Tämä oli aivan järkyttävän hyvää. Kaikki oli kohdallaan. Leivässä oli hyvä aromi, purjo oli täyteläistä, ja sienet oli paistettu täydellisellä tavalla.”

