Avainsana: Helsinki
Nolla
”Tuhdissa sieniliemessä tarjottiin gnoccheja ja sieniä eri tavoin valmistettuna, mukaan lukien fritattua siiliorakasta, jota en ollut ehkä koskaan ennen syönyt.”


Ateneum Bistro & Café Höijer
”Minä tilasin tietysti tofu skagenin ja sen kylkeen menussa suositeltua chardonnayta. Pari olikin aivan loistava.”


Mei Lin
”Paistetut pavut chilillä ja valkosipulilla eli ’ryppypavut’ (tai ’ruttupavut’, kuten armas ystävä sanoo) oli valmistettu aivan täydellisesti.”


Loi Loi Rooftop
”Ruoaksi valitsin vegaanisen tofu-okonomiyakin. Olen saanut näitä japanilaishenkisiä pannukakkuja vegaanisena vain pari kertaa aiemmin. Ja olihan tämä annos tyystin äimistyttävän hyvä.”


Bar Favela
”Papumuhennos oli oikein symppis annos, jonka tyylisiä ei juuri saa. Olen aina iloinen, kun ravintoloissa uskalletaan laittaa pavut etusijalle eikä sivurooliin.”


Vinolito
”Tomaattinen leipä oli vielä parempaa kuin edellisellä kerralla: ilmava, hento ja rapea vaalea leipä nosti tomaatin aromin esiin hienosti.”


Ben’s Way
”Entä kuuma öljy -nuudelit? Tämä oli paras versio ruokalajista koskaan. Mausteisen öljyn lisäksi pintaan nousivat hienot mausteiden maut ja tuoksut.”


El Fant
”Tämä oli oivallista kotiruokahenkistä italialaista keittiötä. Nyhtökaura toimi täyteläisessä ragussa oikein hyvin, ja sienissä oli kunnolla makua.”

