Kaikki jutut
Daily Dose
”Tomaattikastikkeessa oli juuri oikea muhentuneen tomaatin ja oliiviöljyn avioliitto, ja munakoiso oli kypsennetty taiten.”


Salsallada
”Tacon pohjana oli pehmeä lettu, mikä oli hauska yllätys. Nyhtöherne oli paistettu ja maustettu täydellisesti, ja kastikkeet toivat makuun monipuolisuutta.”


Napoli
”Napoli onnistui yllättämään jälkiruoalla. Vadelma-suklaamousseleivos oli nimittäin todella hyvä!”


HOAX – Vegan & Awesome
”Minä otin currywurst-inspiroituneen Himmel Fries -lautasen, ’popcorn-kanaa’ ja kukkakaalisiipiä. Ystäväni kokeili talon purilaista Muu-pihvillä, ’kanavartaita’ ja ’juustosalaattia’. Hieman riehaannuimme, myönnän.”


Sohwi
”Sohwi oli kymmenisen vuotta suomalaisen ravintola- ja baarimaailman tienraivaajia, sillä listoille ilmestyi vegaanisia annoksia jo ennen kuin kukaan osasi uneksiakaan minkäänlaisesta ’vegaanibuumista’.”


Friends & Brgrs Aikatalo
”Pihvin maku hukkuu tilpehöörien joukkoon eikä se pysy koostumuksensa takia kasassa syömisen aikana.”


Pizzeria Luca
”Valitettavasti pizzan saavuttua pöytään olin varovaisen hämmentynyt, ja maistellessani tunne vaihtui ankeudeksi ja pettymykseksi.”


Café Ekberg
”Tortun murupohja on juuri sellainen kuin pitäisi: se pysyy kasassa, ei ole kuivakka mutta ei ole myöskään kostunut mössöiseksi. Marjojen vastapainona on ’jugurttikuorrutus’ – enkä tajua, miten Ekbergillä on saatu siitä niin täydellinen!”


Ravintola Shalimar
”Itse ruoka tuoksui houkuttelevalta, mutta lisukkeet olivat ankeat: pelkkää vihersalaattia.”


Kajo
”Tämä oli täydellistä, kerta kaikkiaan! Lanttupiiras oli kuin maailman paras jouluinen lanttulaatikko.”

