Kaikki jutut
Apaja
”Ensimmäinen ruokalaji, tai se taisi olla keittiön tervehdys, oli ’mustaa makkaraa’ pavuista, viljasta, okrasta ja fermentoidusta marja-aroniasta tarjottuna tietysti puolukan kanssa.”


Myöhä Cafe & Bar
”Makkara oli ihan mahtavaa. Siinä oli kivasti tulisuutta, ja suutuntuma oli parhaimmasta päästä.”


Zucchini
”Porkkana-kaalipaistikas toi mieleen monet oman keittiön ruuat ysärillä tai edesmenneen äitini kasviskokkailut.”


Upper Crust Helsingin Päärautatieasema
”Tykkäsin tosi paljon! Delikaura oli maustettu hyvin, ja vegaanisen parmesaanin maku täydensi sitä hienosti.”


Funky Woo
”Pääruoka kiinnosti etukäteen kovasti: korealainen tofumuhennos! Eikä ruokalaji vailla ansioita ollut.”


Café Metsonkulma
”Sitruunan maku oli oivallisen vahva. Kakun koostumus oli mehevä eikä liian pehmeä: siinä oli myös pinnan paahteisuutta ja rouheisuutta.”


Polku jota kuljemme
”Suosikkejani olivat ehdottomasti vahvan aromikkaat sienet ja kurpitsa, jonka makua äimistelin joka palasen jälkeen. Hyviä olivat kaikki, ja juomana tee sekä pieni lasi sakea olivat oivallisia.”


Social Burgerjoint Tampere
”Ihastuin tähän purilaiseen oikein kunnolla! Papuinen maanläheinen maku tuli esiin, mutta toisin kuin monissa papupihveissä, näissä oli myös sopivaa sitkaisuutta.”


Fazer Café Kamppi
”Leivoksessa oli kaunis mustikkainen kiille, jonka sisältä löytyi mukavan vahvasti kardemummaista kreemiä.”


Star and Moonlight
”Daal Tarka oli oivallista. Mausteisella öljyllä tuotu viimeistely suorastaan humisi suussa ja palkokasveissa oli juuri sopivasti purutuntumaa jäljellä.”


Ateneum Bistro
”Soijapyörykät olivat klassista rakastamaani tyyliä, johon rakastuin 90-luvulla. Olen teksturoidun soijan vankkumaton ystävä, ja juuri pyöryköissä se on parhaimmillaan.”

