Kaikki suosittelut
Ravintola Onda
”Entä seitan? Se oli leikattu klassiseen pihviviipaleiden muotoon, ja ponzuglaseeraus antoi hyvän pinnan. Minä pidin kovasti.”


Brokadi Tripla
”Muistan vain yhden kerran, kun olen todella innostunut kiinalaisesta ruoasta buffetissa. Tämä ihastutti vielä enemmän.”


Goose Pastabar
”Annos oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut: täyteläistä uunissa paahdettua maa-artisokkaa ja mantelimurua öljypohjaisessa kastikkeessa.”


Osteria dei Gusti
”Tunnelma oli niin täyteläisen ihana, että päätin tilata myös secondon: paistettua polentaa ja herkkutatteja.”


Encanto Art Cafe
”Toast oli tyyliltään tiiviiksi voileipägrillillä puristettu – sellaista en olekaan kahvilassa vegaanisena saanut!”


Cup & Pint
”Yllätyin pizzan tullessa pöytään, sillä tyyliltään se oli rapsakka ja ohut. Tämä oli virkistävää vaihtelua!”


Delhi Darbar
”Ruoka oli täyteläistä, mausteista, tuhtia ja okran ansiosta myös koostumuksiltaan ja aromeiltaan vaihtelevaa.”


Tintå
”Tatti-emmertäytteiset kääryleet uunijuureksilla ja sieniliemellä kuulosti kiinnostavalta. Ja ylipäätään kaalikääryleitä saa aivan liian harvoin!”


Ukkometso
”Fiilis oli vanhojen aikojen luksusluokan huoltoasema-aterioista tai parempien tienvarsiravintoloiden annoksista.”


Everest Himal
”Koftat olivat oivallisia. Ruokalaji sopii niin monenlaiseen soosiin, että lempeän masalan jälkeen oli kiva kokeilla tällaista tulisuutta.”


Papu Cafe
”Annoksessa ehdottomasti parasta oli ’kotona tehty tofu’. Olen harvoin saanut näin hyvää tämän lajityypin tofua”

